Tänään käytiin Jipon kanssa metsässä kävelemässä. Jippo käyttää tosi hyvin nenäänsä tutkiessaan maastoa, pupun papanatkin löytyivät erittäin helposti :) Heittelin välillä dummya maastoon niin ettei koira nähnyt heittoa. Annoin Jipon etsiä omassa tahdissaan ilman mitään käskyä, ja kyllähän se dummy sieltä aina ylös saatiin ja vauhdilla käteen asti tai pikemminkin syliin asti :P Otettiin myös muutama heitto dummylla suoraan eteen päin. Edistystä on tapahtunut paljon, Jippo malttaa istua sivulla heiton ajan ja hakee vasta käskyn ja käsimerkin saatuaan.
Jippo ajoi myös ylös pikkulintuja, sen mielestä se oli tosi ihmeellistä, ihmetteli niiden sirkutusta ja katsoi pää kallellaan puihin.
Käytiin illalla myös koirapuistossa. Siellä tavattiin jo meille vanha tuttu, 16-viikkoinen villakoira-bichon havanais mix narttu. Aivan todella valloittava yksilö ja nätti kun mikä :) Jippo ja Pamela(aivan ihana nimi!) leikki ja painivat pitkän aikaa, kunnes molemmat oli niin märkiä räntäsateesta, että oli pakko jo lähteä kotiin lämmittelemään.
Kävin tänään ostamassa apteeekista D.A.P:n, jospa siitä olisi apua eroahdistukseen yhdessä yksinoloharjoitusten kanssa. Jospa Jospa.. I hope so.. :)