Heipä hei taas.. Nyt on ollut niin paljon kiireitä etten ole muistanut päivittää tätä blogia. Lisäilin Jipolle oman kuva osion missä siitä on jotakin kuvia. Keskiviikkona mulla oli koulupäivä ja Jippo jäi yksin kotiin, kuusi tuntia joutui herra kärsimään. Naapurit sanoi ettei mitään ollu sillä aikaa kuulunu, Jippo oli siis ollut huutamatta. Olin jo aivan onnessani, että se Dap auttaa mutta mutta.. syy siihen hiljaisuuteen selvisi; eihän se koira jaksanu huutaa täällä kun oli käynyt omalla naksusäkillään varkailla, per**le :D Jippo ei sitten koko päivänä saanut ruokaa ja pas**lla juostiin koko loppupäivä ja seuraava yö. Kiva kiva.

Seuraavana päivänä Jippo oli taas yksin saman ajan mutta tällä kertaa se ulvoi (huom.ulvoi,ei huutanut) kun olin tulossa kotiin. Aikani sain tuolla pakkasessa odotella että ulvomiseen tuli jokin tauko niin pääsin sisälle tulemaan. Ja sisällä odottikin sitten yllätys, kastelukannu oli tippunut ikkunalaudalta lattialle ja siinä ollut pari litranen oli sitten PARKETILLA, jee. Mukavasti oli lattia kupruilla. Nooh, tekevälle sattuu, omapahan oli vikana kun sen kannun olin siihen jättänyt. Joo, ja sitten oli ovenkarmi raavittu täysin, kun pikku-herra oli halunnut eteiseen. jihuu. Kyllä kirosin. Siinä sitten alkoi hiustenkuivaajalla parketin pelastusoperaatio, jonka jälkeen käytin jipon vain pikkulenkillä ja suuntasin peiton alle. Olin niin pahalla päällä että ajattelin kaikille olevan parempi kun nukun pahan oloni pois. Illalla sitten olin jo paremmalla tuulella ja käytiin jipon kanssa koirapuistossa. Se siitä päivästä sitten..

Viikonloppu alkoi kovalla pakkasella eikä ulkona pysty pitkään olemaan. Tylsäksi meinaa mennä kun sisällä ei saa huomioida tuota pentua ja ulkona ei pysty kauaa olemaan kun penikka jäätyy. Help!

Riki kävi eilen isän kanssa kotona pitkästä aikaa, huoh että sitä on jo kova ikävä. Mutta tosiasia on että minun on paljon helpompi keskittyä tuohon eroahdistus pois- projektiin kun Riki ei ole täällä. Rikin ja Jipon jälleennäkeminen oli huvittavan näköstä. Ensin Riki murisi Jipolle ja sit se ilmeisesti älys kuka Jippo on ja sitten alko kauhee riehuminen ja paimentaminen. Käytiin sitten koirapuistossakin riehumassa vaikka pakkasta olikin parisenkymmentä. Koirakaverit corgi Nemo ja seropi Vattu oli mukana myös, Riki ja Vattu on kunnon parivaljakko joka jaksaa juosta yhessä montakin tuntia. Mutta palaillaan astialle, kun tulee taas uusia kuulumisia :D