Jipolla oli tänä aamuna yllätys, nimittäin sen silmät oli lähes tulkoon muurautuneet umpeen Otsan rypistys Vilkkuluomet oli todella turvonneet ja verestävät ja ne peittivät silmät lähes kokonaan. Poika oli muutenkin kipeän oloinen ja väsynyt. Jippo siristeli silmiään aran oloisesti, kun se yritti katsoa minua silmiin. Soittelin pieneläinklinikalle ja saatiin aika klo 13.30. Ell mittasi lämmön, se oli kuitenkin normaali 38.8. Imusolmukkeet olivat Jipolla hieman turvonneet. Ell laittoi silmiin puudutetipat ja käänsi sitten vilkkuluomia, että nähtiin niiden sisäpuolelle. Molemmat vilkkuluomet oli sisäpinnoiltaan täynnä rakkuloita, aivan kuin kalan mätiäKieli ulkona

Tälläinen on kuulemma pentuiässä normaalia, ja jollain tavalla immuniteetin kehittyminen/tasapainoittuminen aiheuttaa tätä. Mene ja tiedä. No joka tapauksessa Jippulainen sai silmätippoja ja jos tulehdus uusiutuu niin vaihtoehtohoitona olisi rakkuloiden penslaus. Toivotaan että tämä menee tipoilla ohi eikä uusiutuisi.

Jippo oli väsynyttä poikaa kun kotiin tultiin, nukkui 4 tuntia putkeen. Hymy

Käytiin iltasella kävelemässä puistossa ja siinä vieressä olevassa "pusikossa", täällä kaupungissa kun ei oikein noita kunnon metsiä läheltä löydy. Jippo etsi taas onnessaan pupun kakkoja ja ihmetteli kun vaakut lensi rytinällä pakoon puskista Jipon nähtyään. Tehtiin taas muutama dummy harjoitus, hyvin meni.

Laskeskelin tuossa että se taitaa olla 7. sisäsiisteys päivä, ei vahingon vahinkoa! *tap tap* Hyvä Jippo!

Silmätulehduksen uhri!